Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felplacerad

sommaren klär av sig
naken och springer
klädd i ett flin
som fastnat runt sin mun

och du som ville ha
dina rynkor som ögon
förnuftiga syner
som värmer ett barn




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-06 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson