Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2011-12-07


svart dagbok om när hoppet lämnat människan

Vad ska man göra
när själen krampar
och det känns som att när som helst
kommer bomben i mig att
detonera
Ögonen kommer att gå i kras,
mina lemmar att slitas sönder
och mitt blod kommer att spridas
och förpesta varje liten yta den träffar
Mitt sjuka blod som smittar skall måla
hela världen, lilla mamma

Vad gör man?
När det känns såhär
När det är det man vill ska ske
När man hoppas och önskar livet ur sig själv
Vad gör man?

Jag vet inte
Jag vet inte
Jag vet inte.




Fri vers av kallsup
Läst 244 gånger
Publicerad 2011-12-07 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kallsup