Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själv strävar jag efter perfektion. Det är alldeles utmärkt att ha som mål. Det gör såväl en själv som även andra en smula engagerade längs den långa vägen dit. Jag hoppas framgent det skall framgå vad min strävan består i, för just andra att uppnå.


Målet med målet på själva vägen dit. En foting.








Det är alltid
bra att ha
ett mål med

sitt sysslandes knåpande.
Den som har
ett mål kan

sträva mot det.
Det viktiga är
bara att aldrig

nå riktigt ända
fram eftersom man
då kan få

allt för stor
lust till att
just sluta knåpa.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-08 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP