Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag medger att det blev mera av en dikt än en förklaring till skrivandet. I stort sett går det att sammanfatta med de orden, för att jag kan, vill, måste, borde. För att kärleken till skapandet är som kärleken till människorna och livet självt.


Varför skriver jag?








Skapandekraften är så stark
som solen en het sommardag
då marken längtar efter regnet

skogen efter vinden
livet efter lusten
barnet efter äventyret

kärleken efter älskande
som havet längtar
efter storm och höga vågor.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-08 14:25



Bookmark and Share


    Rolf Zandén
Du väcker medvetandet om längtan den finns över allt.
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP