Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som betyder någonting.


Vad finns kvar
av det som var?

Sten som blev grus
av stegen vi tog

Inte mindre värda
bara mindre synliga




Fri vers av Tina-sol
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-08 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol