Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blytung Sång

Ur själens dolda bråddjup
strömmar en blytung sång
komponerad vid livets evigt
porlande källa

Vad är det då för sång
som strömmar från själens dolda schakt?




Fri vers av Peter Eliardsson
Läst 246 gånger
Publicerad 2011-12-09 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Eliardsson