Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett öde land

Öde ligger landet
inga människor bor där

En gång blommade marken där i söta dofter
och gräset vaggade fett och fuktigt.

I de soliga dalarna levde ett brett och lockigt folk.
Var är nu de multnade skinande benen?

Där sitter nu de längtande
ensligt spelande på den veka flöjten
högt över de floder
som nu sinat.




Fri vers av Peter Eliardsson
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-09 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Eliardsson