Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön har tusen och en färg!




Snön färgrik

Vem sade att snön är bara vit?

Vem kan säga att snön är kalt?

Snön har miljon tals form.

 

Vinter kom och kylan håller oss inne.

Vi blir värmare än innan.

Vi närmar oss varandra.

Inte rädslan för kylan.

Inte flykten från snön.

 

Om vi leker med snöns kristaller, kan vi se stjärnornas form.

Om vi kunde se varje snö stjärna, kunde vi utforma skönhet.

I hjärnan bildas vackra bilder men många färgar.

Tusen och en färg!




Fri vers av Abbas Ridha
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-10 22:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert skrivet
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Abbas Ridha
Abbas Ridha