Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad dagar



Önskan uppfyller mig och till dig
skickar glada nyheter
Nya glada dagar fyller oss hopp
om nytt år.
sköljer bort svarta flackar.

Önskar dig min vän all lycka
Känner du mig, eller låter du som glömsk.
Till dig som jag inte känner.
Till de som är full av hat.
Önskar jag nya dagar tvättar bort  ondskan

Ändra svarta till vit
som snö lyser nattens mörker.
Glada dagar kommer....är du där?




Fri vers av Abbas Ridha
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-10 22:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket berörande skrivet
dina ord väcker många tankar
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Abbas Ridha
Abbas Ridha