Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar av sanning

Gråt inga tårar
ty utsidan är utstuderad

Visa dig inte sårbar
iglarna finns lite överallt

Samla kraft och mod
tills du träffar dina bröder
och systrar

De stärker dig
sedan kan du med stolthet
möta medborgarna

Gråta och visa dig sårbar
Då iglarna sållats bort eftersom
de ej klarar av att möta
kombinationen av en stark karisma
som visar mänskliga drag öppet




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-11 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP