Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Konsten att sjunga"

Man kan ha en fantastisk sångröst

Man kan ha en dålig sångröst

Men vet man vad man sjunger om med inlevelse

så spelar det ingen roll

Då är båda tolkningarna konstverk




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-11 01:55



Bookmark and Share


  Kim Kaj Persson
så sant!
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP