Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonsamtal till New Hampshire

Min kärlek har långt till skratten ibland
Då brukar jag be henne ringa
sin kära väninna i Chichester

Några minuter räcker sedan skrattar hon
för fullt och kan prata i timmar

Minnen, minnen och minnen
att skratta åt

Ibland önskar jag att jag var med henne
på den tiden det begav sig då hon växte upp
med sin kära vän Blanca

De verkar ha haft så roligt ihop

Är så glad att hon har en sådan vän




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2011-12-11 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP