Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt uttryck.


Är.

Är.

Är.

Ingenting annat.

Är.

Är.

Är.

Och det duger väldigt bra.

Är.

Inga utdragna ärr.
Inget var.

Är,
är ordet.




Fri vers av Tina-sol
Läst 163 gånger
Publicerad 2011-12-11 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol