Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beskedet

Stannar upp, hör vad du säger
Följer din röst, läser dina läppar
Lyssnar till orden, sveper iväg
Blicken blir dimmig, hör mina tankar
Pulsen stiger, dunkande öron
Blir varm, försvinner med tystnad
Ögonen kryper iväg, stannar i ett hörn
Sväljer tungt, ögonen fuktas
Svetten lackar, svårt att andas
Tar med korsade händer runt mig hals, får ingen luft!
Du lämnar mig alltså verkligen nu…




Fri vers av Hopplös & Misterabel
Läst 205 gånger
Publicerad 2011-12-11 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös & Misterabel
Hopplös & Misterabel