Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fläck

Man ser det på dig,
När du syns i ögonvrån
En fläck kan förstöra den vackraste solen
Snälla ni, måla aldrig en fläck på någon.




Fri vers av Hopplös & Misterabel
Läst 396 gånger
Publicerad 2006-11-27 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös & Misterabel
Hopplös & Misterabel