Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖN för alla psykfall




Gode käre Gud, kom med Din kärleks ljus

in i varenda psykfall i denna värld

Kom med Din fullkomliga ömhet

och barmhärtighet rakt in i deras mörker

och smärta, förtvivlan och desperation

Kom Du, till alla som inte orkar existera

och som i många fall ser döden som en

skön nödutgång och befrielse

Trösta dessa trasiga själar, misshandlade

och förödmjukade, sårade och svikna

Visa dom ett nytt ljus, ge dom en ny chans

Ge alla deprimerade ett lindrande hopp

och en oas av kärlek mitt i de öde landen

Gud, kom som ett mirakel in deras nöd,

kom med ett varmt svar på deras längtan

efter frid, ordning, och psykisk hälsa.

Amen

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-12-11 19:42



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fina kärleksfulla tankar
2011-12-11

  Cahaya
Fint, längtansfull och från hjärtat skrivet.
Tack för du låter oss få ta del av dina tankar och i detta fall, din bön.
2011-12-11

    ej medlem längre
En angelägen bön som väcker till tanke och handling.
2011-12-11

  Ninananonia VIP
Varma fina tankar...
2011-12-11

  Filosofen2
Positiv tanke och lite snäll behandling mot sig själv......

Negativa tankar föder negativa handlingar, då hoppet släpps....

Det enda de som är sjuka i själen behöver är tro på sin styrka, att de kan och orkar. Varma kramar, någon som finns och tar de i famn.... Då samhället blivit kallt, tappas dessa något bräckligare människor bort, bort mot tvivel och ensamhet.....

Tro behövs för att möta Jesus. Jesus kan ha hälsat på många gånger, men kan inte den enskilde se, tro eller möta är det svårt att finnas även för Jesus....

Ork att ta sig upp behöver finnas hos den enskilde.... Stöd och hjälp samt medicin i vissa fall.
2011-12-11

    ej medlem längre
Underbar bön full av inlevelse, empati och kärleksfull omtanke. Du har ett vackert hjärta Johan....tack för att vi får se det.
2011-12-11

  Bibbi VIP
Amen!
2011-12-11

    Shush
Tänk om det vore så lätt...
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP