Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strör salt i såren

strör salt i såren
som aldrig läker
som aldrig blir friska
som aldrig glöms

strör salt i såren
men suktar efter sockret
som lättjar tanken
som jublar högt

strör salt i såren
som ekar genom dalar
som flyger genom skogar
som gungar med vågorna

strör salt i såren
med oändligt ältande
och ett glatt leende
för jag blundar för blodet

strör salt i såren
för att hitta sanningen
som gör att jag ler
så det känns i kroppen




Fri vers av bluepain
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-12 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bluepain