Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nya rader

vänder så sidan till blank
för att skriva nya rader
så skönt är knastret
fingrarna skapar

skrivande läker
när minnen är svåra
och tanken sviker
trådens gång

med ekot som var
kommer framtiden
och den är ljus
för att jag lever

för att jag aldrig dog




Fri vers av bluepain
Läst 114 gånger
Publicerad 2011-12-12 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bluepain