Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom igång

bilen står startklar

allt du behöver göra
är att sätta dig i förarsätet
och vrida om nyckeln

du behöver ingen fjärrkontroll
du behöver ingen volymknapp

du kan ändå inte höra
vad du säger




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-12 13:04



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Gillar! Lätt absurt.
2011-12-12

    Faileborg
Bra dikt. Är inte hundra på vad djupet bottnar i. Men jag antar att det är en uppmaning att börja leva.
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson