Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ludvig




– Ser man på, är det inte självaste Ludvig som sitter och
trycker i hörnet. Hur är det, skriver du fortfarande elaka
pamfletter över tillståndet i de kulturellt förstockade salongerna?
– Vad?
– Skriver du?
– Skriver?
– Ja!
– Inte ett ord!
– Skrivkramp?
– Kramp, i helvete!
– Humöret är det inget fel på…
– Man inrättar sig i ledet.
– Åh, fan, blivit medgörlig på gamla dar?




Prosa av Sunkowitz
Läst 174 gånger
Publicerad 2011-12-12 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sunkowitz
Sunkowitz