Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krim




ack, om jag fick vara
i min datja på krim och skåda
utöver havet och solnedgången
och i lugn och ro få reda ut
majakovskijs uppgivenhet
med lili och osip brik,
vad den avantgardistiska
moralen egentligen hade för värden...




Fri vers av Sunkowitz
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-17 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sunkowitz
Sunkowitz