Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Eget foto)


Mitt tack till livet



Åh liv – du som
gav mig möjligheten
att ännu en gång
möta det vackra som vi
kallar kärlek –
vad vore jag utan
min älskades omsorger
och vilja att
se mig lycklig

kanske vore jag bara
en levnadstrött
och av smärta så tyngd
liten spillra
vars sol aldrig orkar stiga
ovan horisonten

så liv, jag tackar dig
för att jag åter
får möta
nya morgondagar
där glädjen att leva
är så mycket större
än de sorgens tårar
som ibland
skymmer sikten

* Tack! *










Fri vers av Junitvillingen
Läst 341 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-12-12 19:24



Bookmark and Share


  Maria T
Jag önskar dig allt gott
i livet
2012-01-15

  Kalle.O
Underbar tacksamhetshyllning till livet...
2011-12-15

  Lars Hedlin
Värmen som sprids är underbar! kram
2011-12-15

  ULJO
Underbara tankar och en alldeless fantastiskt vacker bild.
2011-12-15

  Lisa Höglund
Otroligt fin text om hur vackert livet verkligen är och hur mycket vi har att vara tacksamma över, som vi kanske inte alltid är.

Gillar mest stycket

"kanske vore jag bara
en levnadstrött
och av smärta så tyngd
liten spillra
vars sol aldrig orkar stiga
ovan horisonten" - det var så fint att jag ryste. Du är så duktig!
2011-12-13

  M M Mannheim VIP
MYCKET BRA! Vi glömmer nog många gånger det liv som är oss givet. Vi alla har någon gång tänk om jag såg annorlunda ut, isället för var glad åt det som har blivit oss givet! Vårt liv!
2011-12-12

  Minkki VIP
Stort! Skön läsning!
2011-12-12

  space
Vilken underbart vacker bild!
2011-12-12

  walborg
Du ljusa gestalt bidrar mycket till att det blir bra för Dig.
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen