Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt sker. Under.


Under alla lager
av vinterplagg

under snöhögen
som blev ett slott

skinnet. huden.

under allt som rests

både monument
och länder

Sker det under




Fri vers av Tina-sol
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-12 19:33



Bookmark and Share


  Alfie M
"både monument och länder"

Tycker om raden. Ligger fint i munnen.
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol