Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting möter alltid mitt öde.


Så länge instängd.
Aldrig uthängd.
Mer inhängd av mig själv.

Som en rökig kavaj
i en garderob
på en hotellbar.
en lagom varm sommarkväll.

Kanske tas jag med.
Kanske glöms jag kvar

när morgontimmarna gryr
och livet är lite roligare
eller lite mer ensamt.

och spelar det någon roll?




Fri vers av Tina-sol
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-12 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol