Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor♥

Jag tittar upp på stjärnorna som lyser.
Jag ligger där ensam och fryser.
Jag ligger där och sträcker mig upp för att nå.
Men då kommer jag ihåg när du gjorde alla mina sår.
När du öppnade upp ditt hjärta.
Men gav mig bara mer smärta.
Jag vill bara glömma.
Men du finns kvar i minna drömmar.




Fri vers av xalle97x
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-12 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xalle97x
xalle97x