Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar visst finns dem♥

När jag var liten fick jag alltid höra en sång.
En sång om änglarna som vaktade mig natten lång.
Varje natt då jag låg & var ledsen fanns de där.
De kramade mig & fick mig att somna om.

Nu när jag är äldre vet jag att de fortfarande finns här hos mig.
De tröstar när jag gråter.
När man ska iväg finns de också alltid där.
De skyddar mig eftersom de håller mig kär.

Mina skyddsänglar finns här hos mig 24/7.
Tacksamheten jag bär i mitt hjärta för alltid.
Även om jag lämnar denna världen som jag så mycket har kär.
Så vet jag att änglarna kommer att ta emot mig precis för den jag är.




Fri vers av xalle97x
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-13 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xalle97x
xalle97x