Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnstoft

Jag är stjärnstoft
en splittrad karaktär
i en fullständig värld

En krossad stjärna
från ett tidlöst tomrum
Med ett vakuum i mitt bröst
håller jag andan




Fri vers av Frejas
Läst 1699 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-12 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frejas
Frejas