Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två själar och förevigt

Vi är själar
berörda av lyckan
speglat i ödets förmåga.

I vattenfallets takt
förstoras vår egendom
tillsammans i frihetens namn.

Vårt rykte
är fjärilens fulländade form.

Harmoni är vår sång
samt två noter att komma ihåg
förevigt.




Prosa av Abraham Eriksson
Läst 271 gånger
Publicerad 2011-12-13 15:03



Bookmark and Share


  Heavenisaplacenearby
Wonderful!
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Abraham Eriksson
Abraham Eriksson