Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli fri

Att erövra den styrkan i din mentala och orörliga insida. Är grunden till viljan som belönar yttersidans engagemang. Fri är också den, som kan utge ett bestämt frågetecken på det som förringar din allmänna bild av frågan.

Så blunda ej åt konstens egna bländande vildhet, när du bestämmer dig för att korsa bron till livet som stärker dig med hjälp av solens kraft. Bli ett med världen och bli ett med dig.

För vi är alla bortgångna i vår egna spillning av meningslöshet och obemärkta sanning.


Fri = Opåverkad av kulturen




Fri vers (Prosapoesi) av Abraham Eriksson
Läst 278 gånger
Publicerad 2012-01-28 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abraham Eriksson
Abraham Eriksson