Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm med mig

Dröm med mig,
snälla dröm med mig,
utan dig med i mina drömmar, är detta endast en mardröm..




Fri vers av Gräshoppan
Läst 192 gånger
Publicerad 2011-12-14 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gräshoppan