Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förevigad

Från en stillbild målar jag ditt porträtt med känslor

Färgerna som smälter ihop kommer för evigt
fånga ditt stilla leende




Fri vers av Civilkurage
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-14 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Civilkurage