Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Botten av glaset

Jag har nått botten av glaset

Känner mig som en grupp kringflackande akrobater
Som flyr en metaforisk teatermassaker

Känner mig som ett gäng hänsynslösa byrackor
Som jagar efter diamanter och guldtackor

Känner mig som en sekt självgoda narcicisster
Som poängterar andras brister

Känner mig som en förbigående individ
Som kämpar mot toppen i samhällets pyramid

Jag har nått botten av glaset utan att jag rört en droppe




Fri vers av Civilkurage
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-05 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Civilkurage