Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2007


Jag ska skära upp dig så får du se hur det känns

Jag har alltid drömt på nätterna,
jag har inga dagdrömmar längre.

Det gör inte ont att förlora dig längre,
för jag har min vän i ett upplopp mitt i stan
Men jag ligger och pratar med mitt tak,
min allra allra bästa vän,
men det är bara taket som är här

allt jag har är några poäng IQ för mycket,
Jag har pratat med mina väggar så många gånger,
att du är utled på mina frågor nu
Men trots allt är det ganska bekymmerslöst,
med ett cigarettpaket och en tändare

Utveckla ditt eget sound viskade en liten fågel i mitt öra
tror det var jag som fingrade på min gitarr
Jag har alltid velat vara du, om jag trodde det skulle gå bättre då
men det måste finnas något mer
än bara lite tur

åh du har blivit så konstig,
Jag skulle aldrig belastat dig med vad jag ville
För jag ville aldrig att du skulle finnas med mig egentligen,
jag reder alltid mig själv,
åh,
det är inte slut än,
Vi har inte varit lyckliga nog än
Men visst är vi klara.




Fri vers av down in albion
Läst 143 gånger
Publicerad 2011-12-14 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

down in albion
down in albion