Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu är jag här

Du vet, att du är bäst.
Fem dagar går för fort, och
varje gång jag ser dig spyr jag lite
i munnen, en gång till. Du tycker bara om mig,
för att jag är sämre, och för att jag har
mina händer fulla, eller hur? Eller hur, visst är det du?

Visst tycker jag bara om dig för att jag ser dig.
För att den enda gången jag inte känner
mig hopplös i ditt sällskap,
är när vi knappt kan andas och håller i varandras armar nu
Den enda gången jag älskar dig,
är för att jag gör det.

Kanske är det sådant folk vill ha,
eller sådant som folk inte förstår.
Och kanske är det sådant som folk inte säger,
vilket självklart inkluderar mig

Om det var dina händer du sträckte ut
när du tryckte ihop mig igen
år av trötthet i Falun
en dröm om att leva vidare där borta
jag undrar om du också kan
blunda och förstå att du är där.

På något sätt blev du en initial till mitt namn som passat mig bättre
än någon annan, och någon gång
Någon gång i mitt korta liv jag lovade mig själv,
då ska jag berätta

du gav mig något ännu bättre.




Fri vers av down in albion
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-14 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

down in albion
down in albion