Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rikedom

Forna dagars mystik och romantik förtrollas med tidens akrobatik och minnenas ballistik. Sorgens lättnad trubbar din fonetik att samexistera med heraldik och hieroglyfik. Likt okontrollerad kalabalik svärmar magnifik romantik och formar barnens rytmik och lyrik. I mångfasseterad dialektik följer undrens mimik som speglar ditt livs symbolik. Din reflekterande kärlek är unik poetik som svallar ur svunnen ornamentik. Detta gör dig outgrundligt rik!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Georg Möller
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-15 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller