Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En grå kostym

Jag får en ärlig känsla - hänger en del av mitt liv
Jag har lämnat mina tvivel och släppt allt utom tid
Världen är så ängslig jag dränker ett hopp med mitt blod
Och känslorna som kryper vattnar jag med hat i min jord

Jag ser dig dansa
Du dansar tango
I din grå kostym
Du dansar med mig

Med glaset i min hand en bris sakta dör i min sprit
Jag somnar med en tomhet och våldtar min själ med ett skrik

Jag ser dig dansa
Du dansar tango
I din grå kostym
Du dansar med mig

Jag har färdats i en bubbla jag har saknat ett äventyr
Mitt huvud är så tungt det samlar på allt som jag skyr
Kanske imorgon kanske en annan dag
Ingen ser mig dansa dansa på min lungas blad

Jag ser dig dansa
Du dansar tango
I din grå kostym
Du dansar med mig

Bland molnen svävar önskan att finna det jag aldrig haft
Men med rädsla spär jag sanden - jag saknar modets svunna kraft
Jag längtar efter något någon som tar mig bort
Jag andas med min ångest och hjärtat har blivit hårt

Jag ser dig dansa
Du dansar tango
I din grå kostym
Du dansar med mig

Snart ligger jag i graven och stirrar på ett tak av Lind
Jag hör maskarna som kryper jag hör antagligen ingenting
Och drömmarna som samlades dör utan några svar
Men längtan till nått annat den lever i barnen kvar

Jag ser dig dansa
Du dansar tango
I din grå kostym
Du dansar med mig




© georgmoller.se




Fri vers av Georg Möller
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-28 13:29



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller