Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger du tar

Jag börjar med mig själv. Jag utgår ifrån mitt inre.
Jag behöver en mening. Jag behöver ett mål.
Jag ger dig allt jag inte har. Jag ger dig tid.
Jag ger dig rädlsa. Jag ger dig mening med ditt liv.
Jag tvivlar på mina tvivel. Jag faller med ditt humör.
Jag växer med ditt förtroende.
Jag slutar med dig. Jag utgår från ditt yttre.
Jag behöver ingen mening. Jag behöver inget mål.
Du får ingen tid. Du får ingenting.
Du är rädd!
Du har ingen aning och jag har försakat mina tvivel.




Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-15 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller