Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ficklampsblända


Redan nu

ser mörka horisonten

Blundar

men det är ännu mörkare där.

Ficklampsblända iris
tankar undan
badar horisonter
Lyser när vi blundar




Fri vers av Tina-sol
Läst 146 gånger
Publicerad 2011-12-15 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol