Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brustet ögonblick

Hon eufonisk, han disharmonisk.

Kropp drakonisk, själ kaledonisk.

Känsla plutonisk, stavelse junonisk.

Gråt platonisk, kontroll tektonisk.

Öga sardonisk, hörsel teutonisk.

Handen tonisk, slaget harmonisk.

Stilla diatonisk, stilla adonisk.

Resan babylonisk, Hades ironisk.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Georg Möller
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-16 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller