Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANNING

 

Det mentala solskenet avslöjar den verkliga sanningen
en sanning som vilar i en vaken stillhet
i stillheten vaknar vi från tankarnas dröm

solsken smälter is, avlägsnar all köld i sinnet
avlägsnar känslornas skiftande och särskiljande dominans
skapar frid som vibrerar av liv

vi är liv
medvetenheten blir medveten om sig själv

accepterar det som är

Sanning är en u p p l e v e l s e
inte en övertygelse

 

 




Fri vers av SagaArt VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-16 22:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Helt fel.
Den är båda delarna.
Det vet jag. För jag har upplevt det.
Det finns dessutom inget motsatsförhållande mellan upplevelse och övertygelse.
2011-12-29

  Johan Bergstjärna VIP
En strålande text!
2011-12-16

  Johan Bergstjärna VIP
En strålande text!
2011-12-16

  Johan Bergstjärna VIP
En strålande text!
2011-12-16

    lory
helt rätt my lady..
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP