Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis som det är. (Teblandartid och lattelösningar)


Det var en höst
där allt kunde räknas
i ännu en morgon
ännu en dag
ännu en vecka

steg för steg
den bara gick

och promenerade hem

Teblandartid.
Lattelösningar.
Glögglädje.

Det snöade värme
och allt som inte finns
under taket
syns inte
räknas inte
känns inte

men det finns

när våren kommer
i ännu en morgon
ännu en dag
ännu en vecka

steg för steg

vart går vi då




Fri vers av Tina-sol
Läst 1700 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-17 12:05



Bookmark and Share


    Glittra G
Gillas!
2011-12-19

  Larz Gustafsson VIP
"Teblandartid" är ett uttryck jag tycker om.
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol