Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslomässigt erfaren.


Finns inga sorgmantlar,
inga svarta flor
som skymmer ansiktet
från ärlighet.

Ingen klibbig ledsnad
under skor med tunn sula
Barfota är bättre
för att ta krafttag direkt.

Helst genast mot eldar
av skrattsalvor,
egna konstruktioner
av verkligheter
språk som uppfinns i stunden
utan att vara svåra för de inblandade
att förstå

Det tar på krafterna att bli känslomässigt erfaren
men när du väl är där
blir livet lättare att förstå,
hantera, insupa, avnjuta,
välja, vraka

nära sig själv




Fri vers av Tina-sol
Läst 1734 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-17 12:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vissa erfarenheter är dyrköpta.
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol