Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart spårig plast

Njuter av vinylens förförande makt och begrundar min egna förintliga prakt genom ett vinglas från insidan ut stirrar en ensam man som runt hörnet står på lut. Ta dig an en annan fördärvad kropp min är sedan länge övergiven utan något som helst hopp. Din odör fräter på min knottriga hinna där en kvinna kråmar för att med sista taxin utan pengar hinna. Penetrera ditt vetande, rid din sanning och ta din skit. Jag är inte mer än en ofullbordad rit.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Georg Möller
Läst 153 gånger
Publicerad 2011-12-17 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller