Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagserotik


Gränslösa sagor
om kärlek
finns inom alla områden
Främmande
för verkligheten
skapas inre bilder
avancerade och moderna
om kvinnors
frihet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-17 14:37



Bookmark and Share


  träsnidaren
Denna gillade jag, tänkvärd!
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP