Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällskapet

Det är
som att
pianot erövrar
vårat inre
svarta blandas med vita tangenter
flyter samman och bildar
en helt ny tonart

Melodin skrämmer
och fascinerar mig

Den något
äldre mannen
ser på oss
med steg i
bakfickan
bilder strömmar förbi
han är som nyvaken
trots vinet
och det tråkiga sällskapet

Doften
ger mig inget annat val
än att njuta
natten är ung
natten är
oskyldig




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-17 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan