Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Håkan Wiklund skrev texten 'Enda lösningen?' vilken jag kommenterade sålunda. Vissa bokstäver har lagts till i efterhand för att passa formatet, gissa gärna vilka. Trafikanter kan tråda en dans, om det blir stopp i trafiken, därhelst dekorationer finns.


Kritik på en text (717) Aktuell information till julfirandet








Köp en affisch som föreställer
en julgran i önskvärt skick
att hänga från en tråd i taket.

Är affischen dubbelsidig
så mycket bättre för den som
önskar dansa runt granen.

Annars går den att forma
som en rulle och teipas på insidan
så syns den runt om, granen.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-18 18:50



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Väl hittad bild.
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP