Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland flammande ljung

Jag sitter på en berghäll
sjunger dig mina sånger
njuter höstens natur

dricker kärlekens bägare

bland flammande ljung
på en bädd av mossa
njuter livet självt


© Ann Åhsberg




Fri vers av Ann B Åhsberg
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-18 22:27



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
oj vad skönt och fint att läsa din dikt.
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ann B Åhsberg
Ann B Åhsberg