Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARNING; Mitt konto kapat, Ann Åhsberg ...

Har loggat in med nytt konto, Hackers i Farten!

Jag ska försöka ordna upp det här i morgon.


© Ann Åhsberg




Fri vers av Ann B Åhsberg
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-18 22:18



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
hur märker man det?
2011-12-18

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Ann..! det funkar nu.. alla kommentarerna är åter på ditt gamla konto jag kollade nyss och blev så glad.. så det var kanske bara inställningarna som blivit fel i ändå.. och så tog det lite tid innan alla komm. kom tillbaka... Det fanns ju på några.. Men Nu åter på alla.. Så det har nog ordnat sig förhoppningsvis.. (men väl bäst att kolla med red, förstås. Kram!
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ann B Åhsberg
Ann B Åhsberg