Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strular till det

Vissa dagar kan du inte se mig.
Finns det en gnutta mod i kvar i ditt blod skulle du skrika på mig.
För även om det känns som om du är fel, fel, fel.
Är du helt rätt, rätt, rätt.

Men kanske inte just nu.




Övriga genrer av MaFilda
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-01-18 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaFilda
MaFilda