Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv

Bakom skjulet spelar de mitt liv.
Bakom skjulet söker de sitt liv.

Framför skjulet blottar jag min själ.
Framför skjulet spottar du likväl.

Bredvid skjulet står din vän på lut.
Bredvid skjulet förblir ett nu förut.

Under skjulet gräver de en grop.
Under skjulet hörs ett stilla rop.

Ovan skjulet svingar hoppet upp.
Ovan skjulet formas livets lupp.

Inne dör du än en gång.
Inne blottar livets medaljong.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Georg Möller
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-19 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller